WASGELUK

 

Er is toch niets fijner dan langdurig, heerlijk geurende was? In Italië gebruiken ze daar Wasgeluk by Essentia voor.  Het is een sterk geconcentreerde wasparfum, niet te vergelijken met wasverzachter. Dit is iets heel anders...... Dit product is dan ook van Italiaanse bodem!

 

Je gebruikt het was parfum naast je reguliere wasmiddel. Wasgeluk is de finishing touch voor je was. Het  parfum bevat kleine micro-capsules. Door wrijving van de stof van bijvoorbeeld, je favoriete sweater, openen de capsules zich, waardoor je de gehele dag steeds subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur. Wasgeluk by Essentia staat voor zachte, verfijnde geuren. Door toevoeging van de beste essentiële oliën geeft dit een hele aangename, verfijnde geurbeleving... dit noemen wij Wasgeluk!

 

Hoe gebruik je Wasgeluk?

Wij adviseren om 10-20 ml bij  5-7 kg wasgoed te gebruiken. Afhankelijk van je gewenste geursterkte. Voeg onze was parfum toe naast je reguliere wasmiddel en gebruik voor de parfum het bakje voor je wasverzachter. Het was parfum zal dan in de laatste spoelronde worden opgenomen en geeft je was die uitzonderlijke, unieke geur. Je hoeft naast ons product geen wasverzachter te gebruiken. De inhoud van onze flessen is maar liefst 250 ml! De Witte Musk is er zelfs in een voordeelfles te krijgen met een inhoud van 500 ml! Je kunt er dus heel veel wasjes mee doen.

 

Neem ook eens een kijkje bij de heerlijk ruikende HOMESPRAYS | TEXTIELVERFRISSERS en ETHERISCHE OLIËN.

 

Was parfum Argan

€ 13,95

Was parfum Argan

€ 13,95

Laat je meeslepen door de magie van deze unieke essentie die je herinnert aan de charme en de warmte van Noord Afrikaanse landen. Extracten uit de Argan amandelen geven je was deze unieke delicate geur. Heel zacht en subtiel aanwezig. Een van de meest verkochte wasparfums uit ons assortiment. De inhoud is 250ml

Een van de Italiaanse bestsellers is de wasparfum van Katoenbloem. Je was wordt verrijkt met een frisse katoengeur die bloemig is. Echt een hele verfijnde geur.

Was parfum Jasmijn

€ 13,95

Was parfum Jasmijn

€ 13,95

Jasmijn is een prachtige plant met een onvoorstelbaar zwoele geur. Deze wasparfum ruikt bloemig, fruitig en rijk, met ondertonen van roos, violet en musk. De bloem staat symbool voor puurheid en liefde. 

Delicate witte musk samen met een boeket wilde bloemen geeft een verrassende combinatie aan dit wasparfum. Deze populaire geur is ook heel goed te gebruiken voor mannenkleding. Witte musk is al jaren de klassieker onder de geuren. De inhoud is 250 ml of 500 ml (voordeelfles). White musk of Muschio Bianco is beiden witte musk. 

Leuk idee: geef eens een wasparfum cadeau! 

Was parfum Varen

€ 13,95

Was parfum Varen

€ 13,95

De frisse geur van deze plant doen je wanen in een tropisch oerwoud. Een vochtig bos met heerlijke natuurlijke geuren. Regendruppels vallen neer op de varens en de aromatische geuren komen vrij! Dit wil je proberen voor je was!

Was parfum Vanille

€ 13,95

Was parfum Vanille

€ 13,95

Een van onze bestsellers!!! Sensueel en onmiskenbaar, licht en aangenaam, verrijkt met bergamot en kruidnagel. Deze ingrediënten geven samen de zoetheid aan deze geur. Hele bijzondere combinatie. Overheerlijk voor bijvoorbeeld je handdoeken, kleding en beddengoed. De inhoud is 250 ml.

Was parfum Talk

€ 13,95

Was parfum Talk

€ 13,95

De klassieke Cyprusnoot geeft je kleding een onmiskenbare poederachtige geur, verrijkt met bergamot en eikenmos voor een klassieke en tijdloze geur. Een overheerlijke wasparfum voor bijvoorbeeld je beddengoed. Je kruipt tussen de lakens en het genieten kan beginnen! De inhoud is 250 ml.

Was parfum Lavendel

€ 13,95

Was parfum Lavendel

€ 13,95

Lavendel... wat kunnen we daar nog aan toevoegen? Je waant je in de Franse Provence, wandelend tussen de lavendelvelden. Wat een genot! Ook heerlijk voor je beddengoed want de geur is rustgevend. Een verwennerij!

De lotusbloem spreekt tot de verbeelding door zijn betoverende schoonheid. De lotusbloem staat symbool voor zuiverheid. De prachtige bloem sluit in de avond en bloeit 's morgens weer op. Je verheugt je nu al om 's avonds tussen je lakens te kruipen! De geur roept herinneringen op aan verre landen. Delicaat, verfijnd en verrijkt met amber en houttonen. De inhoud is 250 ml

De sprankelende citrustonen en de accenten van oranjebloesembloemen komen samen in deze bijzondere geur. Het geeft een hele levendige en frisse beleving!

Was parfum Monoi

€ 13,95

Was parfum Monoi

€ 13,95

Monoi zijn de fijne Polynesische bloemen, ze zijn groot, wit en wasachtig. Ze bloeien 's avonds en vooral 's nachts geven ze een exotisch, warm en sensueel aroma af, subtiel en doordringend. Een heerlijke, verrassende geur!